Matersofía

2 comentarios en “Matersofía”

  1. Gràcies Adriana, les teves paraules omplen d’amor les “escletxes” de dona, de mare, d’amiga… de les que estic feta i des de les quals em busco i em construeixo cada dia.
    Molt recomanable Laura Freixas, que vaig descobrir quan vaig ser mare, i que com tu dius al “diluir-me” vaig començar una búsqueda… per retrobar-me a través d’altres dones que d’aquestes experiències n’havien fet saviesa viscuda i compartida. També revolució. I continuo en aquest “campo de cultivo”… però no sola, amb vosaltres, amb totes.
    Una enorme abraçada!
    Victòria

    1. Hola Victòria, quina ilu llegir-te. Això fem, sí, ajudar-nos a omplir d’amor les escletxes per acabar-les converint en finestres des de les quals viure un nou horitzó. Ho compartim juntes i és una gran sort. Mil petons!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *